torsdag 17 juni 2010

Monster-Ninja


Idag har vi fortsatt miljöträna och gått bort till bussen och tagit den ner till östra Birsta. Långtradarna som for förbi oss på väg till bussen var visst inte lika kul på nära håll som de verkade på avstånd..  Urs så liten han blev helt plötsligt! ;)
Att åka buss gick bra i alla fall, lite vingligt i svängarna, men annars så var han oberörd! Han verkade tycka att det var ganskea spännande!

Har också träffat Maddes Ninja på jobbet och Jackson tyckte hon var jätteäcklig! :lol: Nija var superglad och Jackson kröp ihop och tyckte nog att hon verkade lite stor och farlig ;) Får åka in ett par gånger framöver så att de lär känna varandra då de ju ska dela kontor när vi jobbar!

Monster-Ninja, visst ser hon farlig ut? ;)


På bussen hem från Birsta mötte jag Toini och vi sällskapade hem och surrade kelpie och hon erbjöd sig att vara hundvakt om det krisar sig någon gång - toppensnällt! Alltid skönt att ha en back-up då inte familjen kan :) Hon är ju också kelpie-fantast och har haft kelpie i många härrans år, så det är ju tryggt!

Annars så har Jackson också träffat barn i många olika åldrar idag. Han gillar de större barnen, men den lille 2-årige pojken 2 portar bort tyckte han var läskig.. Pojken tyckte nämligen att Jackson var jättekul och tjöt och skrattade av glädje, gjorde konstiga rörelser och var allmänt skumm i Jacksons ögon ;)

Vi kommer att fortsätta med mer miljöträning den närmaste tiden, tänkte gå lite mer efter vägen så han vänjer sig vid bilarna och lastbilarna som far förbi, åka lite längre bussturer, ta fler svängar i östra Birsta och rör oss där. Och vi ska också bekanta oss mer med Monster-Ninja ;)

Imorgon ska vi t.ex. till Djurkompaniet igen, för då ska matte träffa den nya VD:n! :) Så vi får hoppas att han uppför sig ordentligt då :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar